Pasul 1

 

Trimite-ne la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. poza/ pozele pe care doresti sa le imprimam si locul in care doresti sa apara imprimeul.

Pasul 2

Sample Image Jamloo Typo Pro Joomla 2.5 TemplateMentioneaza numele produsului sau serviciului dorit.                                            

Pasul 3

Sample Image Jamloo Typo Pro Joomla 2.5 TemplateAlege marimea produselor dorite care se gaseste in fiecare categorie. Alege culoarea pe care o doresti pentru produsul selectat din cele disponibile pe care le gasesti in categoria fiecarui produs.

Pasul 4

Sample Image Jamloo Typo Pro Joomla 2.5 Template

 

 

 

Nu uita sa precizezi care este cantitatea/ numarul de produse dorite si adresa unde locuiesti pentru a primi coletul.  

Dupa ce primim aceste informatii vom face o simulare a modului in care va arata produsul la final. Asteptam din partea ta aprobarea sau modificarile si apoi ne apucam de lucru. Cand produsul este gata iti vom trimite imagini ca sa vezi cum a iesit si iti vom comunica data la care va ajunge la tine.

Pretul Transportului

Transport prin Posta Romana - 10 lei

Transport prin curier (Urgent Curier) - 20 lei

Livrarea

In Bucuresti produsele ajung in 24 de ore la dumneavoastra, in restul tarii in 3 -5 zile lucratoare daca livrearea se face prin Posta Romana.

In 24 de ore daca livrarea se face prin Urgent Curier.

Plata

Plata se face ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar inainte de primirea coletului in baza unei facturi. La achitarea prin transfer bancar aveti o reducere de 3% din pretul total al comenzii.

 

 

 

 

Bubizaurus